Natur Biokal weboldal megújítása

2021.03.22.
Posted in Blog
2021.03.22. BRANDRE FEL

A BIOKÁL International Kft. megkeresése számunkra egy nagyszerű kihívás volt, hiszen egy régebbi arculatot kellett a mai elvárásoknak és a partnerünk igényeinek megfelelővé alakítani. Addig csiszoltuk az apróbb részleteket, mire elértük a maximális elégedettséget.

A BIOKÁL International Kft-ről

A Biokál International Kft, már több mint 30 éve elkötelezett a biotermesztés iránt. Ez az elkötelezettség eredményezte a Natur Biokal termékcsalád létrejöttét.

A kezdeti családi vállalkozás az évek alatt komoly elismeréseket szerzett, mind hazai, mind nemzetközi szinten. Az elismerések, díjak, elégedett vevői visszajelzések miatt a cég folyamatosan bővítette gyártási kapacitását. Ennek eredményeként Barcson felépült a Natur Biokal üzem, ahol a mai napig is a hagyományos „recept” alapján történik a gyártás. A Natur Biokal termékcsalád számos nemzetközi és magyar szakmai díjat és elismerést kapott.

2020-ban gyökeres változás történt a cég életében. A kereskedelmi és marketing tevékenységet átvette a mórahalmi székhellyel rendelkező M-AQUA Kft.