Weboldal egyszerűen és gyorsan!

EU Pályázati
weboldal csomag

Indulj sikeresen az Európai Uniós pályázatokon a segítségünkkel!

Weboldal egyszerűen és gyorsan!

EU Pályázati
weboldal csomag

Indulj sikeresen az Európai Uniós pályázatokon a segítségünkkel!

Weboldal egyszerűen és gyorsan!

EU Pályázati
weboldal csomag

Indulj sikeresen az Európai Uniós pályázatokon a segítségünkkel!

Token Distribution

Mit kínálunk?

EU Pályázati weboldal csomag tartalma

Minden egyben, amit a pályázat megkövetel.

Milyen funkciókkal és dizájnnal rendelkezik a weboldal?

Egyszerű megjelenés alap funkciókkal. A letisztult és átlátható dizájn biztosítja a látogatók számára a könnyű információ szerzést. A projekt kezdete előtt egyeztetünk minden elképzelést és szükséges információt.

Mekkora lehet a tartalma a weboldalnak?

A weboldal tartalmazhat 3 + 1 menüpontot, a főoldalt, egy szolgáltatásokat bemutató aloldalt, egy kapcsolat menüpontot, valamint egy pályázatot leíró aloldalt.

Az EU-s pályázat követelményeit miként jelenítitek meg?

Az EU-s pályázatoknak 2 fontos eleme van, az egyik a weboldal alján feltüntetett pályázati logó, a másik a pályázat leírását tartalmazó aloldal. Ezeket természetesen elhelyezzük a weboldalon.

Mennyi időn belül készül el a weboldal?

A készítéshez szükségünk van szöveges és képi tartalmakra, logóra, valamint a pályázati leírásra és annak logójára. A beérkezéstől számított 1-2 héten belül átadásra kerül a kész weboldal.

Van-e lehetőség további funkciókra a weboldalon?

Természetesen igen, a weboldalt teljes mértékben a Te igényeidnek megfelelően készítjük el az általad fontosnak tartott funkciókkal. A bővített funkciójú weboldalak elkészítésének időtartamáról előzetesen tájékoztatunk.

Milyen további szolgáltatásokat vehetek igénybe?

Prémium opcióként kínálunk további funkciókat és testreszabásokat, keresőoptimalizálást (SEO), valamint PPC és online marketing támogatást. Ezek egyedi árazás alapján vehetők igénybe.

Milyen támogatást kapok a weboldal elkészítése után?

Havi karbantartási csomagunk keretében biztosítjuk a biztonsági mentéseket és a bővítmények rendszeres frissítését, hogy weboldalad zökkenőmentesen működjön. Új tartalom feltöltése és funkcionális bővítések óradíjas alapon igényelhetők.

Hogyan biztosítjátok, hogy a weboldal megfeleljen az EU pályázati követelményeknek?

Kifejezetten az EU pályázati kiírásoknak megfelelően állítottuk össze csomagunkat. Minden szükséges elemet és követelményt beépítünk a weboldalba, beleértve az EU logót és a pályázati kiírás oldalt.

Token Distribution
Token Features

Ha nem éred be kevesebbel

Prémium opciók

Legyen több az EU Pályázati weboldal csomagod személyre szabott megoldások prémium opciókkal.

További funkciók és testreszabások

Az alapokon túlmenően számos funkcióval tudjuk bővíteni igény szerint a weboldalt, hogy teljes mértékben kiszolgálja a felmerülő igényeidet.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás/ SEO szolgáltatás keretében hosszútávon növelheted vállalkozásod organikus találatait a keresőkben. Adwords és más PPC alapú fizetős hirdetések azonnali eredményt érnek el, és biztosítanak kiemelkedő megjelenést.

PPC marketing, fizetős hirdetések

Manapság számos PPC kampány közül választhatunk, ide értve a keresési, shopping, valamint facebook és instagram hirdetéseket. Elsősorban felmérjük a weboldalad, javaslatokat teszünk a jobb eredmény elérése érdekében. Minden hónapban riportolunk,és elvégezzük.

Kreatív tartalomgyártás

Kreatív képi és videós tartalmak készítése reklám- és más célokra egyaránt. Szabadon választható koncepció és helyszín a Te igényeid szerint. Minőségi végeredmény rövid határidőn belül. Mutasd be más szemszögből is termékeidet és szolgáltatásaidat.

Token Features
Token Roadmap

Munkafolyamat

Velünk így zajlik a közös munka

A megkereséstől az átadásig és még azon is túlmenően állunk a rendelkezésedre.

Ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel

Első lépésben vedd fel velünk a kapcsolatot és oszd meg velünk az elképzeléseidet. A teljeskörű igényfelmérést követően elkészítjük az egyedi árajánlatod.

Ajánlat elfogadása, szerződéskötés

Ajánlatunk elfogadását követően a megbeszélteket szerződésbe foglaljuk. Az aláírt szerződést követően megtervezzük a kivitelezés lépéseit.

Weboldal tartalmi elemeinek elküldése

A weboldal készítéséhez szükséges szöveges és képi tartalmának beérkezését követően munkatársunk nekilát a weboldal készítésének. Kérdés esetén felkeresünk telefonon vagy emailben.

Weboldal átadása

A szerkezeti és tartalmi véglegesítést követően átadásra kerül a pályázati weboldal. Átadástól számított 1 hónapon belül díjmentes javítást biztosítunk.

Bővítés és karbantartás

Havi karbantartási csomagunk keretében biztosítjuk a biztonsági mentéseket és a bővítmények rendszeres frissítését, hogy weboldalad zökkenőmentesen működjön. Új tartalom feltöltése és funkcionális bővítések óradíjas alapon igényelhetők.

Token Roadmap
Partnerships

Kreatív munkáink

Referenciáink

Marketing ügynökség, amely biztosít megbízhatóságot, rövid határidőket, megoldást a felmerülő igényeidre.

Partnerships
The Press

Vélemények

Akik már együtt dolgoztak velünk

Legjobb referenciáink az ügyfeleink elégedettsége.

“Csak ajánlani tudom a BRANDRE FEL csapatát. Évek közös munkái alatt nem tudok olyat mondani, ahol ne álltak volna készséggel rendelkezésemre. Mindig gyors és precíz munkát végeznek, segítőkészek és rugalmasak. Ritka kincs a mai világban egy ilyen háttértámogatás.”

Lőkösházi György

ügyvezető

“Naprakész digitális marketing ügynökség, akik támogatják cégünket az online jelenlétünkben. Jellemzi őket a megbízhatóság és minőség, a projekteket a határidők előtt kivitelezik. Évek óta biztos partnerünk. ”

Fejes Bertold

sales and marketing

“Köszönöm a munkátokat, érezhetően nagyobb eredményeket tudunk produkálni, megnövekedett az érdeklődés termékeink iránt, az emberek most már beszélnek rólunk, mióta elkezdtük a közös munkát.”

Rózsa Csaba

ügyvezető

“Csak ajánlani tudom a BRANDRE FEL csapatát. Évek közös munkái alatt nem tudok olyat mondani, ahol ne álltak volna készséggel rendelkezésemre. Mindig gyors és precíz munkát végeznek, segítőkészek és rugalmasak. Ritka kincs a mai világban egy ilyen háttértámogatás. ”

Buschor Judit

ügyvezető

The Press
Get in Touch

Díjmentes konzultáció

Foglalj időpontot konzultációnkra, és váltsuk valóra az elképzeléseidet!

Oszd meg velünk miben lehetünk a segítségedre! Üzeneted beérkezését követően rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Kapcsolat
Get in Touch